Periode 1 doel 1: Communiceren
Ik ben steeds beter geworden met het communiceren met mijn teamgenoten, door afspraken met elkaar te maken en als we thuis werkten dat we elkaar gingen bellen, zodat we konden bespreken wat we nog allemaal moesten afmaken.  


Periode 1 Doel 2: Samenwerken
Ik ben ook beter geworden in samenwerken. doordat ik ook beter ben geworden met het communiceren. We gaven elkaar instructies wat we allemaal moesten doen  en wie samen wat moesten doen. Dat ging erg soepel, daardoor was het makkelijk om onze doel te bereiken.

Periode 2 doel 1: Schaal tekeningen
Mijn nieuwe doel dat ik volgend jaar wil bereiken, is dat ik beter word in schaal tekening maken. Want alos ik dat bereik word het makkelijker om maquettes in de juiste schaal te maken.

Periode 2 doel 2:  beter plannen
Ik wil beter worden in het plannen, omdat ik dan doelen eerder afmaak voor de deadline, daardoor hoef ik dan minder te stressen over de deadline.


Periode 3 doel 1: Minder afgeleid
Als ik minder afgeleid raakt rond om mijn omgeving. Word het makkelijker om aan de doel te werken. Zodat ik beter mijn opdrachten kan bereiken.

Periode 3 doel 2: Meer tijd aan de werken maquette
Ik wil meer tijd in het maquette besteden, omdat we meestal tevreden zijn met onze vooronderzoek en presentatie, maar niet echt met onze maquette, daarom wil meer tijd besteden in het maken van de maquette, zodat we dat probleem kunnen verkomen.